MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczne risotto z cukinią i boczkiem. Przepis na pyszny obiad do przygotowania w 30 minut. Danie jest bardzo sycące i smaczne

Risotto z boczkiem i cukinią. Krok 1

Najpierw pokrój boczek w plasterki. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Przygotuj także cukinię — umyj ją i pokrój w małe kawałki. Jeśli cukinia jest młoda, to nie musisz jej obierać. Podsmaż boczek na suchej patelni. Jak wytopi się z niego tłuszcz, to dodaj cebulę, a po chwili cukinię. Podsmażaj kilka minut, aż cukinia zmięknie.

Zobacz również

Brutalny atak maczetą w Wadowicach. Poszkodowany 42-latek w szpitalu

Brutalny atak maczetą w Wadowicach. Poszkodowany 42-latek w szpitalu

Brutalny atak maczetą w Wadowicach. Poszkodowany 42-latek w szpitalu

Brutalny atak maczetą w Wadowicach. Poszkodowany 42-latek w szpitalu

Polecamy

Rozpoczęły się egzaminy ósmoklasisty w terminie dodatkowym. Dziś język polski

Rozpoczęły się egzaminy ósmoklasisty w terminie dodatkowym. Dziś język polski

Boskie ciasto z czereśniami i budyniem. Zapiszesz ten przepis do ulubionych

Boskie ciasto z czereśniami i budyniem. Zapiszesz ten przepis do ulubionych

Bolą cię stawy? Jedz te produkty! Zobacz, co polecają specjaliści

HIT DNIA
Bolą cię stawy? Jedz te produkty! Zobacz, co polecają specjaliści