MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Jabłka do barszczu

3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec gotowania dodamy do niego skórki z jabłek. Zawarta w nich pektyna sprawi, że barszcz będzie gęstszy, zawiesisty, ale dalej przeźroczysty.

Zobacz również

Co za weekend Wieczystej! Rezerwy też wywalczyły awans

Co za weekend Wieczystej! Rezerwy też wywalczyły awans

Bierzmowanie 2024 w parafii Przemienienia Pańskiego w Aleksandrowie Kujawskim

Bierzmowanie 2024 w parafii Przemienienia Pańskiego w Aleksandrowie Kujawskim

Polecamy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Zamek Księcia Henryka to perła Karkonoszy. Odwiedź go, zanim pojawią się tłumy

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz