MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do...
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone, zimowe warzywa na obiad lub kolację. Chrupiąca, zdrowa przekąska na chłodne dni. Sos, który do nich robię, jest obłędny!

Warzywa pokrój i ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posól, posyp tymiankiem, skrop oliwą i sokiem z cytryny.

Zobacz również

Za chórem The Hoor drugi koncert we Francji! Były owacje na stojąco!

NOWE
Za chórem The Hoor drugi koncert we Francji! Były owacje na stojąco!

Noc Muzeów w Centrum Rzeźby Polskiej w Orońsku [ZDJECIA]

NOWE
Noc Muzeów w Centrum Rzeźby Polskiej w Orońsku [ZDJECIA]

Polecamy

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Pij szklankę dziennie, przemyj twarz lub dodaj do kąpieli. To darmowy lek i kosmetyk

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna